OM MIG

 

Hvordan kan ridning og samvær med hestene ændre sig fra en mekanisk gøren til en fælles mental oplevelse af mening og kontakt imellem hest og menneske?

Meget håndtering af heste enten fra jorden eller sadel er kompliceret at forstå – men det kan være let og logisk. Hestene bliver lette og det er logisk for dem – og for dig. For det handler om det partnerskab og den kontakt du kan opnå sammen med din hest – og resten af din verden.

Jeg arbejder som sygeplejerske på en børneafdeling. Jeg har været sygeplejerske i 11 år nu og en stor del af mit arbejde går ud på at tale med børn, unge og forældre om livssituationer der er svære og uoverskuelige.

Jeg er uddannet hesteassisteret terapeut. I hesteassisteret terapi er hesten en støtte og ressource for mennesket til nærvær og kontakt med det der rører sig i den enkelte.

Jeg arbejder med hestetræning ud fra Buck Brannaman, Ray Hunt og Tom Dorrance principper.

Jeg tror på at hestene altid tilbyder os det bedste de kan, og at hestene gør det de tror de skal eller det der skal til for at overleve. Så det handler om mentalt nærvær – hos hest og menneske. Jeg arbejder udfra en positiv og holistisk indstilling til heste og mennesker.

Begge har brug for anerkendelse og fokus på det der er godt. Samtidig mener jeg, at det er yderst vigtigt at give hestene den guidning de har brug for – så de ved at de kan regne med mig. Forståelse, balance og timing er kodeord for denne form for udvikling af sig selv og hesten.

Jeg arbejder med hestemennesker som ønsker at opnå dybere kontakt og udvikle deres samarbejde med deres hest/pony. Jeg er sikker på at arbejdet med hestene er en selvudviklende proces uanset hvilket niveau eller ridestil man arbejder ud fra.

Jeg ønsker at hjælpe mennesker som har behov for at lære sig selv og deres heste kontakt og nærvær. Jeg brænder for at hjælpe hestemennesker som i større eller mindre grad er bange eller oplever frygt/angst i forbindelse med deres store passion – hestene.

Oldenborgeren Oskar

Oskar, er min godmodige arbejdspartner og bedste ven. Der er ikke det han ikke kan. Vi respekterer, forstår og lytter til hinaden, og sammen er vi et team.