RIDNING

Min rideundervisning tager udgangspunkt i den enkelte rytter og hest. Dvs hvad er det I gerne vil arbejde med, hvordan/hvad rider I til daglig osv. Har I problemer i ridningen kropsligt eller kommunikationsmæssigt?

“Jeg ligger stor vægt på balanceringen af hest og rytter.”

Jeg oplever at mange ryttere og heste har udfordringer i skulderkontrol/frihed og det er en af de mange ting jeg som regel bruger en del tid på sammen med dig både fra jorden og fra ryggen.

Jeg arbejder kontinuerligt på dette gennem min undervisning. Hos mig vil du få en større forståelse for din hests bevægemønster og ubalancer og hvad du kan gøre for at afhjælpe dette.

Det er vigtigt for mig at hjælpe dig til at “se” din hest og hvordan den bevæger sig og føles under dig. Jeg tilrettelægger min undervisning ud fra hvordan den enkelte lærer

Jeg underviser i horsemanship både fra ryggen og fra jorden. I min undervisning er jeg inspireret af Ray Hunt, Tom Dorrance og Buck Brannaman. Dette er/var hestemennesker, for hvem det vigtigste er at hesten forstår og lærer sin opgave på en rolig og ufarlig måde.

Udover disse har jeg en lang ridehistorie med mig i dressurens/klassisk dressur verden.

Jeg underviser alle uanset om du er western, dressur, spring, du er til jordarbejde, hygge eller hvad du gerne vil kalde det.

Min undervisning handler ikke om hvilken disciplin du rider men om følsom, korrekt ridning med fokus på vejrtrækning, fysisk/psykisk balance, sikkerhed, nærvær, sundhed og først og fremmest.

“A safe and pleasent ride for both horse and rider” – Nuno Olivieira