Vinter Horsemanship 2022-3

14jan9:0016:00Vinter Horsemanship 2022-3

Event Details

Vinter Horsemanship er en lille gruppe af 5, der mødes 1 lørdag om måneden fra oktober til marts for at nørde, dygtiggøre sig og have det rart sammen med deres heste og ligesindede. Alle er velkomne, alle kan være med. Her er der plads til alle, så hold dig ikke tilbage.

Vi skal arbejde med mange forskellige emner henover vinteren. Allervigtigst er det at vi kaster os ud i de emner som er væsentlige for jer! Det vil sige at vi først laver programmet når vi kender gruppen. Jeg forestiller mig at vi skal arbejde mere med: jordarbejde, bagpartsengagement, soft feel, sideførende øvelser, præcision til koarbejdet – og al anden ridning, makkerskab mellem hest og menneske. Vi arbejder på banen, i skoven, i parken, i roundpennen og i kursusrummet med video både af os selv og video med Ray og Buck. Alle er velkomne, alle kan være med.

Formatet:

Hvor mange: Gruppen kommer til at bestå af 5 personer, og de samme 5 personer hele vinteren igennem.

Hvorhenne: Vi mødes her på Lemminggård 1 lørdag hver måned fra 9-16. Jeg sørger for forplejning.  Jeg arbejder på at vi kan være i et ridehus tæt på, såfremt vejret er helt forfærdeligt.

Hestene: Hestene kan stå på boks (inkl i pris) hvis du helst vil det. Husk hø/wrap til din hest. Ellers er din hest også velkommen på paddock. Du muger selv boks/paddock inden afgang.

se mere på Vinter horsemanship

more

Time

(Saturday) 9:00 - 16:00

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *