Unghestetræning 2023 hold 1 - træning 4

14may9:0011:00Unghestetræning 2023 hold 1 - træning 4

Event Details

Lær din unghest at komme i byen og få et stærkt makkerskab at bygge videre på!

At have en unghest er en enestående mulighed for at lære din kommende ridehest alt det du gerne vil have den skal kunne sammen med dig – og hos mig på unghesteholdet er fokus på jeres makkerskab og udvikling nu og for fremtiden.

Vi gentager succesen med endnu en gang ungheste hold.

Er din hest mellem 1-3 år og vil du gerne lære at tage i byen med den inden den skal være ridehest. Det kan du gøre nu, samtidig får I startet op med noget alm håndtering og let træning tilpasset den enkelte unghest i Mountain Trail. Vi træner i parken alle sammen.
1. gang: Hestene skal have lov til at lande i at stå i paddocks. Der vil være en ældre hest til at hjælpe dem med at bevare roen. Vi snakker teori omkring brug af grimer/rebgrimer, positioner til MT samt alm håndtering. Vi går en tur i parken.

2. gang: hestene lander i paddocks og når der er ro på, går vi i parken. Vi starter med at gå en tur i parken, hvorefter vi går i gang med nogle simple øvelser. Du får ca. 5-6 øvelser.

3. gang: hestene lander, vi går en tur i parken. Flere øvelser med hjem. Teori omkring øvelser foregår inden vi går i gang mens hestene falder til ro i paddocks. Du får igen gennemgået og prøvet 5-6 forhindringer mere. Måske er det også denne dag vi går i roundpen og starter op på løsarbejde.

4. gang: Vi cruiser – hestene er landet, vi går en tur i parken, laver alle vores øvelser og måske et par nye. Evaluering handler om at perspektivere træning frem til hvordan du kan bruge MT til at få en sikker og modig ridehest. Jeg sørger for at du er godt klædt på til det der ligger foran jer med praktiske øvelser og en bedre forståelse for din unghest.

Lyder dette som noget for dig, skal du skynde dig at sikre dig din plads. Unghesteholdet er meget populært og pladserne er få og eftertragtede. Jeg forventer ift. andres og din egen sikkerhed at du kan styre og gå med din unghest.

OBS: Er det en hingst skal den være meget velopdragen og håndteret så der ikke opstår farlige situationer. – og du skal kontakte mig ved tilmelding så vi kan lave en god plan for alle.

Unghestehold er et forløb på 4 gange a 2 timer for maks 5 heste. Pris 2500kr.

Se mere om forløbet og tilmeld dig via linket her

Ratebetaling er her

more

Time

(Sunday) 9:00 - 11:00

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *