Unghestetræning 2022-1 (UDSOLGT)

09apr9:0011:00Unghestetræning 2022-1 (UDSOLGT)

Event Details

Lær din unghest at komme byen og få et stærkt makkerskab at bygge videre på.
Vi gentager succesen fra foråret med endnu en gang ungheste hold.

Er din hest mellem 1-3 år og vil du gerne lære at tage i byen med den inden den skal være ridehest. Det kan du gøre nu, samtidig får I startet op med noget alm håndtering og let træning tilpasset den enkelte unghest i Mountain Trail. Vi træner i parken alle sammen.
Unghestehold er et forløb på 4 gange a 2 timer for maks 5 heste. Pris 2500kr.

1. gang: Hestene skal have lov til at lande i at stå i paddocks. Der vil være en ældre hest til at hjælpe dem med at bevare roen. Vi snakker teori omkring brug af grimer/rebgrimer, positioner til MT samt alm håndtering. Vi går en tur i parken.

2. gang: hestene lander i paddocks og når der er ro på, går vi i parken. Vi starter med at gå en tur i parken, hvorefter vi går i gang med nogle simple øvelser. Du får ca. 5-6 øvelser.

3. gang: hestene lander, vi går en tur i parken. Flere øvelser med hjem. Teori omkring øvelser foregår inden vi går i gang mens hestene falder til ro i paddocks. Du får igen gennemgået og prøvet 5-6 forhindringer mere.

4. gang: Vi cruiser – hestene er landet, vi går en tur i parken, laver alle vores øvelser og måske et par nye. Evaluering handler om at perspektivere træning frem til hvordan du kan bruge MT til at få en sikker og modig ridehest.

Lyder dette som noget for dig, skal du kontakte mig ved tilmelding. Jeg forventer ift. andres og din egen sikkerhed at du kan styre og gå med din unghest. Er den hingst skal den være meget velopdragen og håndteret så der ikke opstår farlige situationer.

Unghestehold er et forløb på 4 gange a 2 timer for maks 5 heste. Pris 2500kr.

Første hold i år er udsolgt, men der kommer et nyt til september. Detaljer mv. kommer inde længe.

Se mere om forløbet og tilmeld dig via linket her

more

Time

(Saturday) 9:00 - 11:00