Start af unghest/ Genstart ridehest m Anthony

14jun(jun 14)9:0019(jun 19)14:00Start af unghest/ Genstart ridehest m Anthony

Event Details

Skal du have tilredet/startet din unghest eller har du en ridehest som du tænker at du kunne have brug for hjælp til, eller andre øjne på.

Så er der en helt unik mulighed for at få kyndig og omsorgsfuld hjælp af Anthony Desreaux.

Anthony kommer til Danmark igen til sommer og laver sine 2 clinics på Lemminggård. Udover det bliver det muligt at få hjælp af Anthony og mig til at komme godt igang med din unghest eller få løst udfordringer med din ridehest.

Setup bliver således:

Uge 1 14/6-19/6 Jordarbejde og forberedelse:

Ankomst søndag formiddag så hesten kan falde til ro og vi kan starte på jordarbejde der. Denne uge er forberedelse. Dvs jeg laver al forberedelse med jordarbejde, saddeltilvænning og alm håndtering som indparkering, vente, osv. Du er velkommen til at være en del af træningen og følge med.

Uge 2: 22-26/6 Anthony rider.

Anthony rider og arbejder med din hest hver dag. Han hjælper din hest igennem tilridningsprocessen på allerfineste vis. Fokus på ro, forståelse og rammer. Anthony starter hestene i rebgrime, dvs de lærer at gå frem uden at blive holdt tilbage af noget på hovedet af dem. De lærer også at blive redet i et alm trensebid, men her er fokus også på at røre dem så lidt i munden som overhovedet muligt, og hjælpe dem hvor det er nødvendigt. De vil være klar til at ride sikkert og roligt på. Anthony rider også ud på tur med din hest for dig. Har du en redet hest du gerne vil have hjælp til, tilrettelægger vi et individuelt program, tilpasset de udfordringer I har. Du er selvfølgelig velkommen til at følge med her også.

Uge 3: 30/6-5/7 Hest og rytter sammen

Denne uge bruger vi sammen på at få dig trygt på din hest. Det vil sige der er daglig undervisning hvor du eller jeg rider din hest. Det er vigtigt med denne del så I kan tage hjem med et solidt fundament og klar til at komme videre sammen herfra.

Der er kun 5 pladser til dette.

Prisen for denne enestående mulighed er:
Alle 3 uger inkl fuldpas og mugning 10.000kr
(ekskl krybbefoder)

Alle 3 uger kun træning 8000kr
Dvs du står selv for al mugning og fodring.

Har du spørgsmål eller vil du gerne lave en
anden sammensætning er du velkommen til at kontakte mig. Hvis dit og din hests behov er anderledes er du også velkommen til at kontakte mig. Så vi kan finde den løsning der passer dig og din hest allerbedst.

Betaling skal ske ved tilmelding på mobilepay 69961 eller konto 4363 4363141595. Skulle der ske noget med din hest så den ikke kan komme, kan jeg returnere 75 % af betalingen.
Vil du gerne dele din betaling i rater kan dette også aftales.

Har du problemer med at få din hest transporteret hertil kan Anthony og jeg også hjælpe dig med dette.

Dette er en unik og enestående mulighed for at give din hest den bedste start som ridehest eller få kyndig og omsorgsfuld hjælp til din ridehest uanset hvilke udfordringer I står med.
Synes du dette kunne være noget for dig – men du bliver i tvivl om noget er du altid velkommen til at tage fat i mig. På tlf 40309219 eller mail Charlotte.lemming2@gmail.com

Husk der er kun 5 pladser!

Jeg glæder mig til vi ses

more

Time

14 (Sunday) 9:00 - 19 (Friday) 14:00

Location

Lemminggård

Hvalsøvej 27, 4320