Luksus ride retreat på Møn

10may(may 10)0:0013(may 13)0:00Luksus ride retreat på Møn

Event Details

For tredje år laver vi vores luksus weekend på den smukke Møns Klint.

En luksus ride weekend i St.bededagsferien i storslået landskab med hygge, masser af ridning og dejlig mad.
Lyder det som noget for dig? – så meld dig til hurtigt.

Prisen for denne skønne weekend er kun 3200kr

Info:
Jeg har lejet dette skønne sted lige op af Klinteskoven, et stenkast fra Geocenter Møns Klint. Her er der plads til 10 mennesker og deres heste.

Weekenden byder på luksus i form af masser af fantastisk ridning i den smukke klinteskov, hyggeligt samvær med andre dejlige hestemennesker og vidunderlig mad.

Vi mødes torsdag d 10/5 fra kl 14. Her bliver der anvist plads til både dig og din hest. Efter et kort samlingsmøde, vil vi ride en lille eftermiddagstur varighed ca 1-2 timer.

Fredag byder på langtur med frokost i det grønne.
Lørdag byder på en lang formiddagstur (ca 3 timer) og en kortere eftermiddagstur (1-2 timer). Søndag lækker brunch og vi pakker sammen.

Hele weekenden bliver du forkælet med lækker og hjemmelavet mad, “AfterRiding Drinks”, vin til maden. Kaffe, the, juice og snacks er inkluderet i prisen.

Du skal medbringe eget udstyr til dig og hesten, foder til din hest og hø/wrap. Der er et begrænset antal bokse (8 stk), og masser af paddocks/store og skønne folde.

Vil du gerne med på denne fantastiske tur skal du skynde dig at melde dig til. Pladsen er din ved modtagelse af depositum og tilbagemelding fra mig.

Depositum: 1500 kr
Resten: 1700 kr skal betales senest 1/4 2018

Der kan betales via mobilepay 40309219 eller kontooverførsel 4363 4363141595.

Har du spørgsmål vedr denne tur er du altid velkommen til at skrive til mig. Nærmere info kommer når vi kommer lidt tættere på datoen.

Jeg glæder mig til at se jer

more

Time

10 (Thursday) 0:00 - 13 (Sunday) 0:00

Location

Møn

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *