Come Learn MORE - 19. August 12-15

19aug9:0012:00Come Learn MORE - 19. August 12-15

Event Details

Mountain trail skaber et unikt bånd mellem hest og rytter. Du har allerede været til et come learn og lært basis – men hvad så nu??

Vores nye kursus Come-Learn MORE, er netop tænkt som dit next level i Mountain Trail. Her har vi fokus på at lære dig at bruge forhindringerne mere kreativt og få flere niveauer af træning i Mountain Trail. Vi kan arbejde på opgaver I synes er svære, vand, grøfter, vendinger osv. I styrker jeres makkerskab, får nye kundskaber og har det sjovt. Altså gøre jer to til vindere – sammen! Ikke i konkurrence forstand, men i samarbejde – uanset hvilken slags ridning I laver til dagligt. For Mountain Trail kan nemlig noget helt særligt, noget som alle ryttere gerne vil have med deres heste – hesten stoler på dig, og du stoler på hesten.
Sammen kan I alt!

Forudsætninger: Du skal have været på et come learn, så vi kan komme i gang med det samme og du har styr på din basis Mountain Trail. Du kan arbejde på jorden, ridende eller begge dele. Din hest skal være mere end 2 år og du må gerne være barn med forældrehjælp.

Praktisk:

Ankomst 30 minutter før kursus start, du må gerne varme op inden vi starter. Hesten indlogeres i paddock, husk vandspand.
Medbring Grime/rebgrime og et godt tov, gerne tre meter, Rideudstyr, og gamacher til hesten.
Vi har grimer og tove som kan lånes.

Der må IKKE bruges Bandager da de kan rulle op og hænge fast!

more

Time

(Saturday) 9:00 - 12:00