Børneridelejr 2020

07may(may 7)16:0010(may 10)15:00Børneridelejr 2020

Event Details

At tage på børneridelejr hos mig er børn der mødes på tværs af discipliner for at være sammen med deres hest/pony – og få en masse nye oplevelser og læring i børnehøjde. Samtidig får du en masse ny og spændende læring Undervisningen er nærværende og tilrettelagt til den enkelte,og virkelighedsnært – så du kan bruge det du lærer hos mig i din hverdag med din pony/hest – derfor skal du melde dig til ridelejr hos mig.

Det er vigtigt at børn/unge forstår undervisningen og forstår hvorfor det de lærer er vigtigt og hvad de skal bruge det til. Al undervisning tager udgangspunkt i det. Vi skal øve os i at forstå hestene og os selv.

Program følger når vi nærmer os men indholdet vil bl.a bestå af:
Jordarbejde og/eller løsarbejde
Ridning
Agility øvelser
1-1 lektioner
gruppelektioner
Turridning
Teori
– og en masse hygge, snak, afslapning, nye venner, striglekonkurrence og en hel masse andre ting.

Der er altid noget nyt på programmet – og så er der selvfølgelig overraskelsen!!!

Hvis du har noget særligt du gerne vil arbejde med kan dette sagtens lade sig gøre. Det må du meget gerne skrive til mig i en pb.

Der er plads til 8 deltagere med hest.
Aldersgruppe: 8-12år
Falder du udenfor denne alder, så kontakt mig gerne.
Du er velkommen til at have en voksen med hvis du har brug for hjælp til at trække hesten, sadle op. Er du i tvivl om du skal have hjælp af en voksen – så kontakt mig, så finder vi ud af det.

Det koster 1700 kr at være med, inkl mad alle dage – ekskl drikkevarer. Voksen forplejning inkl kaffe/te 600kr
Depositum – 500kr

Regler for tilmelding:
Du er tilmeldt og har sikret dig en plads, når du har tilmeldt dig her på FB-siden, indbetalt 500kr i depositum og modtaget en kvittering på mig for modtagelse af depositum. Angiv venligst v. overførsel: Børneridelejr samt navn.

Resten skal betales senest d 1/4 2020.

Der kan overføres via mobilepay: Lemminggård 69961 kontooverførsel: 4363 4363141595.

Praktisk info:
Der er paddocks til hestene med strøm på hegnet. Du skal selv medbringe, foder, hø/wrap og en vandspand.
Der er et begrænset antal bokse (250kr inkl halm) til rådighed. Sig til hvis du har brug for en boks.

Det du selv skal bruge samt dit grej. Hvis du ikke vil sove i telt/har et, er der masser af sovepladser på staldloftet eller i det store isolerede kursuslokale. Så husk luftmadras eller lign. Du må også gerne sove hjemme, hvis du helst vil det.

På startdagen – 7/5 – er det muligt at komme med sin hest fra kl 16:00. Jeg vil være på stedet og hjælpe både jer og hestene til rette. Vi starter kl 17:00 med velkomst og intro til ridelejr. Der vil være mulighed for en lille ridetur for dem der kan have lyst til det. Vi laver bål, dejlig mad og hygge så både heste og mennesker kan falde til inden vi for alvor går i gang fredag formiddag.

Jeg glæder mig sådan til vi skal være sammen og lave en masse spændende ting og få nye oplevelser og indsigter med hjem.

Når vi kommer lidt tættere på startdagen vil du modtage et mere detaljeret program samt en praktisk huskeliste.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig enten her på facebook, tlf 40309219 eller mail: charlotte.lemming2@gmail.com

more

Time

7 (Thursday) 16:00 - 10 (Sunday) 15:00

Location

Lemminggård

Hvalsøvej 27, 4320