Anthony Clinic 2022-2

20augAll Day22Anthony Clinic 2022-2

Event Details

Vi har glædet os til at kunne invitere Anthony Desreaux til Danmark igen. Det ser ud til at kunne lade sig gøre til August 2022.

Du skal melde dig til denne clinic hvis du er skarp på dit jordarbejde eller har redet med Anthony før. Har du brug for at lave noget jordarbejde også skal du melde dig til Jordarbejde og Grundridning clinic i stedet 12-14/8.

(English version below)

Skal du ride med en af de bedste? En af dem der bliver inviteret af Buck Brannaman og Carolyn Hunt til Legacy of Legends i Texas og iøvrigt arrangerer Legacy i Australien. En af dem der inviteres hvert år til Bucks ranch i Wyoming for at starte ungheste sammen med de andre virkelige dygtige horsemen.

En af dem der har redet med Ray Hunt og Buck Brannaman i mange år.

Så skal du med på clinic i 2022 med Anthony Desreaux!

Udover at være en fantastisk dygtig horseman, er Anthony sympatisk og en dygtig lærer på alle niveauer. Her er alle velkomne uanset disciplin og niveau.

Tænk at give dig selv muligheden for at ride med en af de dygtigste – og så på din egen hest!

I et rummeligt og rart læringsmiljø med fokus på hesten og sammenhold.

Hvis du har spørgsmål om clinic eller Anthony skal du bare kontakte mig – jeg er sikker på at jeg kan besvare dine spørgsmål

Formatet: 3 hele dage: 9-16 På denne clinic skal du kunne dit grundlæggende jordarbejde. Du skal kunne arbejde selvstændigt med dit jordarbejde. Vi bruger tid på jordarbejde 1 formiddag og derudover arbejder vi med ridningen. Der vil blive brugt tid på grundlæggende øvelser men vi avancerer hurtigt. Der vil være mulighed for at prøve at arbejde med din hest på en cutting maskine (en mekanisk ko) – hvis du har lyst.

Du skal kunne forstå og tale engelsk. Fagtermer og lign vil selvfølgelig blive oversat ved behov. Der er lydsystem, så du kan sagtens høre, hvad der bliver sagt.

Alle må spørge om alt og vi bruger også tid på teori.

Hvilken clinic skal jeg vælge: Dette er en fantastisk clinic at vælge hvis du har styr på din grundlæggende ridning og jordarbejde. Vil du udfordres og lege – så er det denne clinic du skal melde dig til. Har du brug for at få hjælp til dit jordarbejde og din grundridning, skal du vælge den clinic der hedder Jordarbejde og Grundridning fra d 12-14/8 . Er du i tvivl om hvilken clinic du skal vælge – så kontakt mig.

Pris 4100kr for alle tre dage. Pga coronasituationen opkræves der depositum på 1000kr for reservation af plads. Når vi er sikre på at Anthony kan rejse opkræves restbeløbet på dit kort eller mobilepay ca 6 uger inden afholdelse af kurset. Har du allerede betalt og dermed sikret dig din plads fra kurset i 2020 opkræves du selvfølgelig ikke ekstrabetaling.

Rate betaling

Fuld betaling

more

Time

august 20 (Saturday) - 22 (Monday)