Anthony Clinic 2022-1

12augAll Day14Anthony Clinic 2022-1

Event Details

Jeg har glædet mig så meget til at invitere Anthony Desreaux til Denmark igen. August 2022 ser ud til at kunne være muligt.

Er du klar til at give dig selv en fantastisk mulighed i 2022?

Skal du ride med en af de bedste? En af dem der bliver inviteret af Buck Brannaman og Carolyn Hunt til Legacy of Legends i Texas og iøvrigt arrangerer Legacy i Australien. En af dem der inviteres hvert år til Bucks ranch i Wyoming for at starte ungheste sammen med de andre virkelige dygtige horsemen?

En af dem der har redet med Ray Hunt og Buck Brannaman i mange år.

Så skal du med på clinic i 2022 med Anthony Desreaux!

Udover at være en fantastisk dygtig horseman, er Anthony sympatisk og en dygtig lærer på alle niveauer. Her er alle velkomne uanset disciplin og niveau.

Tænk at give dig selv muligheden for at ride med en af de dygtigste – og så på din egen hest!

I et rummeligt og rart læringsmiljø med fokus på hesten og sammenhold.

Hvis du har spørgsmål om clinic eller Anthony skal du bare kontakte mig – jeg er sikker på at jeg kan besvare dine spørgsmål

Formatet: 3 hele dage: 9-16 På denne clinic bruger vi tid på jordarbejde, og på grundridningen. Dette er gavnligt både for den unge hest og for voksne heste i fuld ridning. Vi gennemgår alle øvelserne grundigt og du får masser af tid til at øve dig. Over middag rider vi. Hvis muligheden byder sig kan der rides en lille eftermiddagstur inden vi slutter dagen af. Alle må spørge om alt og vi bruger også tid på teori.

Hvilken clinic skal jeg vælge: Dette er en fantastisk clinic at vælge hvis du har brug for at få hjælp til dit jordarbejde og din grundridning, samt nye øvelser til at udvikle dig og din hest. Har du fuldstændig styr på dit jordarbejde skal du vælge clinicen fra d 20-22/8 Advanceret ridning.

Pris 4100kr for alle tre dage. Pga coronasituationen opkræves der depositum på 1000kr for reservation af plads. Når vi er sikre på at Anthony kan rejse opkræves restbeløbet på dit kort eller mobilepay ca 6 uger inden afholdelse af kurset. Har du allerede betalt og dermed sikret dig din plads fra kurset i 2020 opkræves du selvfølgelig ikke ekstrabetaling.

Rate betaling

Fuld betaling

more

Time

august 12 (Friday) - 14 (Sunday)

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *