Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Voksenridelejr 2022-1

3. juni 2022 - 6. juni 2022

kr2400

Trænger du til en pause? – Så tag på voksenridelejr!

3-6. Juni 2022
3 dage sammen med din hest, hvor tid er en luksus i rigelige mængder – krydret med undervisning i horsemanship og Mountain Trail, masser af hygge med andre der brænder for det samme som dig – og dejlig hjemmelavet mad, der glæder og samler os.

Om voksenridelejr

3 dage sammen med din hest, hvor tid er en luksus i rigelige mængder – krydret med undervisning i horsemanship og Mountain Trail, masser af hygge med andre der brænder for det samme som dig – og dejlig hjemmelavet mad, der glæder og samler os.

At tage på ridelejr hos mig er en pause med mulighed for at trække stikket og være sammen med din hest – og give dig god tid til det. Vi mødes på tværs af discipliner og det er altid spændende og inspirerende at få lov til at se lidt ind i andres verdener.

Du og din hest får en masse ny og spændende læring som du kan bruge i din hverdag – derfor skal du melde dig til ridelejr hos mig.

Jeg går op i at lære dig at forstå din hest både i fysik/biomekanik og mentalt. At du lærer at lave gode setups for din hest i jeres dagligdag og træning. At vi kommer tættere på vores heste, både i vores relation og det vi kan sammen. At vi bygger på vores makkerskab.

Vi skal som sædvanen byder lave noget af det vi plejer og så skal vi også lave noget helt nyt.

Indholdet vil bl.a bestå af: Jordarbejde og/eller løsarbejde på ridebanen og i Horse Parken Ridning på ridebanen og i Horseparken Horsemanship og Mountain Trail – hvordan hænger det sammen, både fra jorden og i ridningen.

gruppelektioner Turridning Meditation Teori Koarbejde

Samridningsøvelser – og en masse hygge, snak, afslapning, nye indsigter ml dig og din hest og sikkert også til dig selv.

Hvis du har specifikke temaer du gerne vil arbejde med, kan dette sagtens lade sig gøre. Skriv mig en mail, så aftaler vi derfra.

Der er plads til 10 deltagere med hest.

3 dage

10 equipager

8 Rideture

Om voksenRidelejr

Noget for alle!

Det koster 2250kr, (+ 150kr for paddock) – i alt 2400 kr at være med, inkl mad alle dage – ekskl drikkevarer. 

Depositum – 1000kr – betaling ved tilmelding, og reserverer dig din plads på ridelejren. 

 Regler for tilmelding: 
Du er tilmeldt og har sikret dig en plads, når du har betalt depositum her i webshoppen. Restbetaling opkræves automatisk på dit kort ikke senere end og ca 4-6 uger før ridelejren starter. Ønsker du at betale kontant er du altid velkommen til dette. Kontakt mig pr mail eller tlf og vi laver en aftale.  

 Depositum returneres ikke. Du er velkommen til at finde en anden til din plads, eller tage kontakt til mig. Jeg har ofte venteliste til ridelejrene.  

 Ønsker du en rateordning, kan det sagtens arrangeres – kontakt mig så vi kan lave en god plan.  

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Praktisk info

Praktisk info: Der er paddocks til hestene med strøm på hegnet. Du skal selv medbringe, foder, hø/wrap og en vandspand. Der er et begrænset antal bokse (300kr inkl halm) til rådighed. Kontakt mig, hvis du har brug for en boks.

Medbring det du selv skal bruge samt dit grej. Hvis du ikke vil sove i telt/har et, er der plads i det store isolerede kursuslokale. Så husk luftmadras eller lign. Campingvogn eller lign er også velkommen.

Medbring de drikkevarer du gerne vil have udover kaffe/te/juice

Jeg glæder mig sådan til vi skal være sammen og lave en masse spændende ting igen og få nye oplevelser og indsigter med hjem.

Program og Pakkeliste:

Ankomst fra kl 16. Der er info møde kl 17:30 med kaffe og kage. Hestene installeres i paddocks. Der er fyldt et stort badekar op med vand, hvorfra man kan hente vand til sin hest. Der er ingen græs på paddocks, men strøm på hegnet. Vi bruger tid på at gennemgå programmet og give alle mulighed for at lande.

De store linier:

Morgenmeditation er kl 08:00 – det er frivilligt

Morgenmad kl 8:30

Frokost ca kl 13:00

Eftermiddagskaffe ca kl 16:00

Aftensmad ca kl 19:00

Det helt detaljerede program tager vi til infomøde.

Registrering

Når du har tilmeldt dig…….

 

Deltajer for lejr

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore

 

Følg med på Hjemmesiden

Vi opdatere løbende informationer om Ridelejren på hjemmesiden og facebook. 

 

Sponsorer

Tak til vores partnere 

Detaljer

Start:
3. juni 2022
Slut:
6. juni 2022
Pris:
kr2400
Begivenhed Kategori:

Sted

Lemminggård
Hvalsøvej 27, 4320 Lejre
Lejre, 4320
+ Google Maps
Telefon
40309219