• 12 ugers forløb tilbage til rideglæde

Drømmer du om et hesteliv uden begrænsninger, der hvor I kan ALT det I gerne vil sammen.

Kender du det, at der nogen gange er mange undskyldninger for ikke at komme ud at ride. Ville du ønske, at det var mindre kompliceret at tage i stalden og nyde din ridetur – hver dag!  ”Jeg rider ikke tur i dag, for jeg har ikke nogen at følges med”, ”jeg kan ikke komme på det kursus/stævne jeg gerne vil, for jeg kan ikke håndtere min hest sikkert i byen”. Måske oplever du slet ikke alt det her – men har en oplevelse af for mange misforståelser, konflikter med din hest – som du bare gerne vil have det rart sammen med og nyde din sparsomme fritid med. Få det afbræk og afslapning i din hverdag som din hest repræsenterer for dig. Du mangler din rideglæde i din hverdag.  

 

Vid at det kan være anderledes. Rideglæde handler om at alt er nemt sammen med din hest. Så forestil dig at alt hvad du har lyst til at lave sammen med din hest – er bare let!

At du kan mærke at I har et makkerskab sammen, fra du henter den til I er færdige med dagens arbejde. At den er tryg ved dig og stoler på dig. At I kan hvad som helst sammen.

Er det ikke helt sådan endnu?

Så tag din hest og hop om bord på den vildeste rejse sammen med mig – jeg kan tage jer derhen.

Jeg har gjort det selv og jeg har igennem de sidste 10 år, hjulpet utallige ryttere til et dybere og mere meningsfyldt makkerskab. Her får du de bedste forudsætninger for at netop jeres rideglæde skal finde nye højder og mulighederne folder sig ud mens begrænsningerne forsvinder.

 

 

Video med hanne vedr mentorforløb

3 testimonials

 

 

 

tekst

Jeg har været der, hvor rideglæden ikke fandtes i mit hesteliv. Alt var svært, men jeg elskede hestene og være sammen med dem. Jeg har altid haft det sådan med hestene. Min første rejse til USA åbnede mine øjne for HVOR meget heste kan – og siden har jeg ikke set mig tilbage. Min rideglæde er uendelig i dag og der er ikke noget jeg ikke kan med mine heste. Jeg bruger stadig meget tid på at dygtiggøre mig med kurser i udlandet og trækker dygtige folk til Danmark. Jeg har en uddannelse som sygeplejerske og Hesteassisteret terapeut og bruger min årelange erfaring med mennesker sammen med min heste-knowhow til at skabe transformationer for mine kunder i deres hesteliv og deres rideglæde. Det er min passion, at vi alle skal kunne mærke vores rideglæde, hver dag sammen med vores heste.

 

.

Jeg har derfor nu sammensat det bedste af det bedste og lavet et helt unikt og eksklusivt forløb til dig der vil tage rideglæden ind i dit hesteliv.

Forløbet strækker sig over 12 uger med både 4 2-dages workshops på Lemminggård, med masser af tid og plads til fordybelse og og praktisk læring med alle de faciliteter der er til rådighed, samt ugentlige opdateringer på telefon, og 4 online undervisning..

 

1-1 undervisning med mig på 4 workshops på Lemminggård.

Ankomst dag 1 kl 15:00 afgang dag 2 kl 15:00. Din hest overnatter her.

Lækker forplejning til dig med hjemmelavet mad til morgen og frokost. Samt kaffe/the.

Din hest får Boks og fold under opholdet

1 ugentlig samtale pr telefon gennem hele forløbet, hvor vi taler om jeres udvikling og proces med de opgaver I har fået med hjem fra workshoppen.

4 gange online undervisning, så vi kan holde kontakten for jeres rejse med praktisk hjælp.

Hvis man ikke har sin rideglæde, hvad har man så? – mere af det samme du har nu! Det er ok at investere i sin rideglæde, ligesom det er at investere i alt det andet du giver din hest. Vi er så gode til at give hestene en masse – men sjældent os selv. Du har fortjent at have rideglæde i dit hesteliv – og det har din hest også. Min investering med min hest – er det hele værd – for jeg kan love dig, at rideglæde er DET BEDSTE sammen med din bedste ven.

Det er jeres rejse, jeres proces. Her er tid, plads og forståelse for den enkelte og de udfordringer du kommer med. Lad mig åbne dine øjne og dit perspektiv for, HVOR meget du kan med din hest.

Jeg har selv gjort det, jeg har hjulpet mange andre med at gøre det – nu vil jeg hjælpe dig til at tage rideglæden tilbage.

 

Pris: 13.900kr inkl moms.

Du er velkommen til at betale i rater som vi aftaler.

 

Tag med mig – og lad mig vise dig vejen til din rideglæde, kontakt mig på tlf/sms 40309219 og lad os tage en gratis (værdi 750kr) afklaringssamtale, om det her forløb er lige det du har gået og ventet på.