Mentorship forløb

kr. 8.700,00

Kategori:

Beskrivelse

Mentor forløb master.

 

Mentor forløbet er dit personlige tilrettelagte forløb til dig og din hest med fokus kun på jer – og lige det du gerne vil/har lyst til at arbejde med. Det her er din tid, dine drømme og ønsker, eksklusivt tilrettelagt til dig. Vi bruger tid – masser af tid på at du og din hest får en dybere forståelse for hinanden og lige det I vil arbejde med her hos mig.

Uanset hvad du gerne vil arbejde med på dit mentorforløb, er der mulighed for det. Synes du jeres makkerskab ikke er helt som det skal være? Vil du gerne kunne noget bestemt? Vil du gerne forstå ridning/jordarbejde bedre. Mangler du inspiration i jeres daglige arbejde. Er du bange for at ride – eller er der noget der holder dig tilbage? Eller ønsker du dig at arbejde koncentreret med noget helt specifikt.

Det er helt op til dig.

Med den store luksus af masser af tid, åbner der sig en verden af nye muligheder. Jeg sørger for at vi holder fokus og er i gang hele tiden. Forløbet giver os muligheder for at dykke ned, nørde og forstå mange flere aspekter end vi kan nå på enkeltlektioner.

Mentorforløbet er afprøvet med en masser skønne ekvipager og med vilde resultater. Det er det hele værd!

Forløbet består af 3 besøg a 2 dage her på Lemminggård med 3 uger imellem hvert besøg. Hvis du slet ikke kan få nok, kan du købe ekstra moduler efterfølgende.

Formatet er:

Ankomst kl 14:00 på aftalte dag, vi arbejder til vi ikke har lyst til mere – ca 19:00. Din hest overnatter her på Lemminggård. Vi mødes dagen efter kl 9:00 og jeg sender dig hjem kl 14:00.

Du tager hjem og øver dig på lektier i de næste 3 uger, så gentager vi de to dage her og det gør vi 3 gange. Vi taler sammen pr tlf en gang om ugen, for at hjælpe dig bedst muligt i jeres proces.

Jeg sørger for mad, kaffe, the og hygge.

Din hest kan komme på fold i pauserne og stå på boks om natten. Du medtager hø og foder.

Planlægning af dage gør vi sammen, så det kan passe ind i din hverdag.

Pris:

Hele forløbet:  8700kr inkl moms (2900 pr forløb)

Du kan betale hele beløbet på en gang, pr forløb eller vi kan lave en anden aftale, alt afhængig af hvad du gerne vil. Tag fat i mig så finder vi den løsning der passer bedst til dig.

Køb her Mentorship forløb (reepay.com)

Aflysning: Da jeg afsætter 2 hele dage til dig, skal jeg modtage din evt aflysning 3 dage før vi ses, ellers bliver jeg nødt til at opkræve delvis betaling 2000kr.

 

”Det du øver dig på, bliver du god til” – Øv dig sammen med mig. – Charlotte Lemming

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

X