Temadage / Foredrag / Aguilty

Temadage: Jeg afholder i løbet af året 3-4 temadage med åben tilmelding for max 8 pers og heste. Tilmelding sker på facebook når begivenheden slås op. Temadage varer fra 9-17 Temadage kan have forskelligt indhold. Det kan være: “Kontakt med dig selv og din hest” “Løsarbejde” “Jordarbejde og Nørderi” “Skridtarbejde fra jord og ryg” “Liv i hesten – og dig” Fælles for temadagene er at der er plads og tid til fordybelse. Alle er på 2 gange i løbet af dagen og der er forkus på positiv feedback. På temadagene lærer du noget nyt om dig, din hest og andre. Lukkede temadage/weekendkurser: Udover temadage med åben tilmelding afholder jeg også temadage eller weekendkurser eksternt. Dvs ønsker du at jeg skal komme i din stald eller hvor du står opstaldet og kan du samle min. 6 deltagere kommer jeg gerne og laver en temadag eller et weekendkursus i Horsemanship – både jordarbejde og ridning, eller et foredrag om terapeutisk arbejde med heste. Hvis du har en god ide hører jeg rigtig gerne om det. Praktiske ting inkl pris aftaler vi. Agility: Jeg har et skønt samarbejde med Helle Knudsen fra DenHeleEkvipage.dk. Hun kommer ca 4 gange om året til hvor vi laver agilitydage. Det er både sjovt og udfordrende at lave noget helt andet med sin hest eller pony – og sætte ens træning og relation lidt på spidsen. Man er på 2 timer og holdene er på 8-10 deltagere. Børneholdene varer 90 min max 8 deltagere. Som regel er det 12-14 forhindringer på banen Tilmelding, sted og priser offentliggøres på facebook når datoerne er booket.
X